Grupul MOL caută 140 de absolvenți de top, 7 în România

Grupul MOL a anunțat începerea perioadei de aplicații pentru următoarea ediție a programului său premiat de recrutare de talente, Growww 2019, care oferă tinerilor absolvenți o oportunitate unică de a-și începe cariera într-una dintre cele mai mari corporații din Europa Centrală și de Est. Prin intermediul programului, MOL își propune să dezvolte o nouă generație de experți în industrie, oferindu-le posibilitatea de a învăța și de a veni cu soluții la provocări de business din realitatea de zi cu zi, lucrând într-una din cele mai complexe industrii.

Grupul MOL deschide peste 140 de posturi în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, precum și științelor sociale și ale naturii. Candidații cu o experiență profesională de până la un an pot candida pentru funcții atât la sediul central din Budapesta, cât și la subsidiarele locale ale Grupului MOL din zece țări: Austria, Croația, Cehia, Ungaria, Italia, Norvegia, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.

Acest program intensiv cu durata de un an oferă posibilitatea de familiarizare cu operațiunile Grupului MOL din toate segmentele de business și funcționale. Pe lângă cunoștințele practice și vizitele la diverse platforme industriale, tinerii profesioniști au șansa de a câștiga informații specifice domeniului printr-un program educațional de afaceri/business bine structurat, ce reprezintă totodată și o excelentă oportunitate de a relaționa cu manageri de top ai companiei și de a crea relații profesionale. Fiecare participant este susținut de un mentor care îi oferă îndrumare profesională și feedback, ajutându-l totodată să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și multicultural.

“De la lansarea în 2007 a programului Growww, primim anual peste șase mii de cereri; am angajat peste două mii de participanți, menținând în același timp o rată de retenție solidă, de 80%. Pentru mine, această popularitate continuă a programului nostru de atragere a tinerilor talentați este încă o dovadă a faptului că MOL este unul dintre cei mai atrăgători angajatori din regiunea ECE. În calitate de companie globală, le oferim tinerilor libertatea de a gândi la scară mare și posibilitatea de a transforma ideile în realitate. Consider că, dat fiind că suntem într-un proces de transformare strategică a afacerii noastre, alimentarea acestui spirit inovator este mai importantă decât oricând pentru ca, în anii care vin, compania să reziste probei timpului”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, vicepreședinte responsabil de Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

De-a lungul ultimului deceniu, programul Growww a câștigat recunoaștere internațională extinsă și a devenit o adevărată marcă în industrie, cu cea mai bună rată de retenție dintre programele de profil, de 80%. În același timp, proporția femeilor din totalul celor angajați a ajuns la 40% anul trecut, depășind cu mult media din industria de petrol și gaze.

Pentru mai multe informații despre programul Growww, vizitați: molgroup.info/growww

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.