Constructorul Autostrazii Lugoj-Deva minte pe panou

Reprezentantii firmei Tirena Scavi – constructorul Autostrazii Lugoj-Deva -, precum si consultantii de la Consulgal au fost convocati, sambata, de ministrul Alexandru Nazare, la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, pentru clarificari privind informatiile mincinoase de pe panoul de prezentare a lucrarii. Oficialul a constatat, mergand cu masina pe acest tronson, ca datele  puse la dispozitie de constructor nu coincid cu realitatea.

Ministrului Transporturilor i s-a prezentat un numar de utilaje care lucreaza pe tronson, un numar de angajati si un progres de 8% al lucrarilor, cifra care era rotunjita cu pixul, cea reala fiind de doar 3%, sustin surse din cadrul DRDP Timisoara.

Atat constructorul, cat si consultantii au primit termen de 3 zile sa furnizeze Ministerului Transporturilor un program de lucrari real.

Vizita lui Alexandru Nazare pe tronsonul de autostrada Lugoj – Deva nu a fost anuntata jurnalistilor, acestia participand doar la inspectiile ministrului pe tronsoanele de autostrada Timisoara – Lugoj,  Nadlac – Arad sip e DN 79 Arad – Oradea. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.