Functionar de la RAR, cercetat pentru mita in cazul furturilor de masini de lux

Un functionar de la Registrul Auto Roman (RAR) este cercetat pentru luare de mita in cazul furturilor de masini de lux din Capitala, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Anchetatorii au retinut pana luni seara, dupa audierile la Serviciul Furturi Auto din Capitala, 7 din cele 27 de persoane ridicate in urma perchezitiilor efectuate de dimineata in Bucuresti si 3 judete, insa audierile vor continua toata noaptea.

“Pana acum, s-a dispus retinerea a 7 persoane. Audierile continua”, a precizat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Bogdan Staicu.

“In data de 14.05.2012, a fost declansata o actiune de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigatii Criminale si Serviciului Investigarea Fraudelor”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului.

Politistii au efectuat perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Giurgiu si au ridicat 27 de persoane suspectate de furturi de masini de lux.

In acest caz, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au dispus, in 9 mai, inceperea urmaririi penale fata de 21 de persoane, pentru infractiuni de luare de mita, inselaciune, fals, tainuire, dare de mita sau abuz in serviciu. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.