Judecătoria Constanța îi interzice baronului PSD să părăsească țara

Baronul PSD de Constanţa primeşte o lovitură exact de unde nu se aştepta: magistrații Judecătoriei Constanța – din “ograda” lui, cum ar veni – i-au respins astăzi, ca nefondată, cererea de ridicare a interdicției de a părăsi țara timp de 30 de zile. Decizia este definitivă și irevocabilă.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța va putea însă pleca timp de două săptămâni, procurorii Serviciului teritorial al DNA înlăturându-i restricția pentru o perioadă de 15 zile. Nicușor Constantinescu a cerut permisiunea de a pleca în SUA pentru a-și putea efectua o operaţie la un picior.

Autoritățile competente urmează să se pronunțe și în cazul plângerii lui Nicușor Constantinescu prin care acesta reclamă modul “abuziv” în care procurorii DNA au pus în aplicare mandatul de aducere în cazul său.

Nicușor Constantinescu este urmărit penal în două dosare pentru 6 fapte de abuz în serviciu, după ce a dispus efectuarea unor plăți ilegale în valoare totală de peste 5 milioane de euro din bugetul CJ Constanţa.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.