35% discount la modulul Tacho Download

Datele de la tahograful digital au valoare semnificativă dincolo de obligațiile legale dacă sunt descărcate și prelucrate eficient și ajung la administratorii de flote sub o formă dinamică și ușor de accesat.

Iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unor funcționalități telematice performante care au integrate opțiuni de descărcare de la distanță a datelor de la tahograful digital și generare automată de rapoarte și reprezentări grafice pentru o evaluare mai bună a activității vehiculelor pe traseu. 

O astfel de funcționalitate este Tacho Download – modulul telematic care îți permite ca descărcarea obligatorie a datelor de la tahograful digital să o faci de la distanță ori de câte ori dorești și să accesezi cu ușurință informațiile din documentele descărcate.

Iată, de exemplu, cum te poate ajuta în activitatea flotei funcționalitatea Tacho Download:

  • crești profitabilitatea business-ului prin preluare de noi contracte fără întreruperi sau condiționări – vehiculele de pe traseu pot fi angajate în noi rute de transport fără a mai fi necesară întoarcerea la sediu pentru descărcarea datelor;
  • obții o fluență în activitatea flotei – evitând rutările suplimentare și fragmentarea activităților;
  • ai suport în activitățile administrative – poți ține o evidență mai bună a scadențelor inspecțiilor periodice ale tahografului și datele de expirare a cardurilor pentru șoferi;
  • economisești timp – șoferii nu mai trebuie să se deplaseze la sediu pentru descărcarea datelor;
  • reduci costurile cu flota – prin reducerea consumului de carburant și uzura vehiculelor.

Urmărește video-explainer-ul de mai jos ca să afli mai multe despre cum poți accesa acest modul și cum poți folosi optim datele descărcate pentru a crește eficiența flotei:

 Accesarea și descărcarea datelor de la distanță de la tahograful digital  este posibilă după:

  • instalarea unui dispozitiv care se va conecta la device-urile existente
  • instalarea unui dispozitiv de tipul card reader
  • contractarea unui abonament lunar Tacho Download

(toate acestea sunt incluse în oferta SafeFleet la contractarea serviciului)

Până în data de 31 Iulie transportatorii din România care sunt interesați de instalarea modulul Tacho Download primesc un discount de 35% la abonamentul lunar. Află detalii despre cum poți beneficia de această ofertă specială aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.