Abuzurile inspectorilor ANAF pot fi reclamate la telefon direct șefului Fiscului

Abuzurile inspectorilor ANAF pot fi reclamate la telefon direct noului șef al Fiscului. Astfel, Lucian Heiuș a lansat nr. de telefon 0723.568.179, conectat la cabinetul său.

Mesaj postat pe pagina sa de Facebook:

„Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, că această instituție merită încrederea și respectul cetățenilor, dar și că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale.
 
În acest sens, vreau să vă anunț că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.
Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei, pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației.
 
Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, până la persoanele fizice. Trebuie să fim cu toții conștienți și responsabili și să înțelegem că un grad de colectare cât mai mare, se traduce într-un buget național sănătos, care poate acoperi cu ușurință nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sănătatea sau infrastructura.
În același timp, vă promit că nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control!
 
Nu voi accepta ca imaginea acestei instituții să fie murdărită de o mână de oameni care și-au pierdut reperele morale!
 
Începând de astăzi (15 mai – n.r.), pun la dispoziția contribuabililor un număr de telefon – 0723.568.179 – conectat la cabinetul meu, unde aceștia pot suna și reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF, iar eu mă voi ocupa personal de verificarea și soluționarea cu fermitate a celor semnalate.
 
Sunt încrezător că ANAF-ul se va ridica la înălțimea așteptărilor cetățenilor prin profesionalism, onestitate și seriozitate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.