Accident cu 4 morti in Cluj

 

Patru persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier petrecut, luni dimineata, in judetul Cluj, dupa ce un autoturism si o duba care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal.

 

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in jurul orei 7.10, in localitatea Ghirisul Roman, la granita judetelor Cluj si Mures. Alma Brehariu-Bruja, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, a declarat ca accidentul s-a petrecut dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. Cele patru persoane care au murit se aflau in autoturism, iar cele doua ranite au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) I, in stare grava, dupa ce li s-a acordat primul ajutor la fata locului, de personalul medical al ambulantelor SMURD.

Un echipaj de descarcerare care a intervenit pentru scoaterea victimelor din masini. Traficul pe DN 16, in localitatea Ghirisul Roman, a fost intrerupt aproximativ trei ore.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.