Aeroportul Timișoara: În luna mai dăm startul curselor de vară

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, astfel că agențiile de turism au stabilit destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

Astfel, vor fi reluate zborurile charter spre destinațiile cunoscute de vacanță din Turcia (Antalya, 6 curse pe săptămână) şi insulele grecești (Heraklion – Creta: 2 curse săptămânale și Zakynthos, 1 cursă pe săptămână).

Primele curse vor decola în 25 mai spre Antalya și Heraklion.

Alături de aceste curse charter spre destinații de vacanță, agențiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), dar și pentru litoralul Mării Negre (prin cursele spre Constanța).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism, amintesc reprezentanții aeroportului.

Biletele se pot achiziționa doar prin operatorii de turism, deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii.

De asemenea, se pot achiziționa servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la/de la aeroportul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.