Alexander Pavlov, numit Managing Director la FM România

Alexander Pavlov a fost numit începând cu data de 20 august Managing Director la FM România și va raporta către Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

Alexander Pavlov

Alexander Pavlov are 2 diplome de master, în domeniul științelor informatice și în management, şi expertiză recunoscută de peste 15 ani în logistică. El s-a alatura echipei FM Logistic Rusia în luna iunie 2003, în calitate de Business Controller. Până în prezent a ocupat mai multe poziţii cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experienței în domeniul logistic.

Responsabilitățile în funcția anterioară, de Operations Director- Domestic Transport and Global Supply Chain, expertiza atât pe zona de transport, cât şi în logistică, îi vor asigura lui Alexandru succesul în noul rol și îi vor permite să continue să lucreze pentru realizarea obiectivelor strategice ale afacerii FM Logistic în România.

Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est, a declarat „Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devina unul din jucătorii de referinţă pe piata logistică din România.”

Despre FM Logistic

Fondat în 1967, FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, cu expertiză în depozitare, transport și co-packing. Grupul, o afacere de familie independentă, este lider în logistica oferită companiilor din 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice.

Cu operațiuni în 14 țări din 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America Latină), FM Logistic generează încasări de peste 1 miliard de euro, dintre care 63% provin din afara Franței. Fiind o companie responsabilă din punct de vedere social, FM Logistic utilizează metode inovatoare pentru a gestiona nu mai puțin de 26.200 de angajați.

FM Logistic este un pionier al soluțiilor de viitor din domeniul lanțului de aprovizionare. Compania se află în spatele unor concepte precum pooling-ul (o soluţie inovatoare de consolidare a mărfurilor de acelaşi profil) și centrele de direcționare colaborative (fluxuri multi-clienți, multi-furnizori). Totodată, Grupul colaborează cu diverși producători pentru a dezvolta soluții revoluționare capabile să influențeze depozitul viitorului, precum AGV-uri, drone, roboți și big data, și stimulează start-up-uri în cadrul proiectelor ce promovează concepte rentabile pentru aplicații de depozitare și transport.

Având în vedere tendinţele de consum, FM Logistic a dezvoltat CityLogin – o soluţie rentabilă de distribuţie în interiorul oraşelor în conformitate cu solicitările de sustenabilitate la nivel European, implementată deja în orașe precum Roma, Paris, Madrid și Moscova.

Pentru a marca primii 50 de ani de existență, FM Logistic a înfiinţat Fundația FM care susține și se implică în dezvoltarea de proiecte sociale inovatoare destinate copiilor și persoanelor fără ocupație din apropierea actualelor şi viitoarelor platforme FM.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.fmlogistic.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.