Alta perchezitie in dosarul inmatricularilor ilegale

 

In continuarea instrumentarii dosarului privind introducerea in mod fraudulos pe teritoriul Romaniei a 15 autoturisme sustrase sau inchiriate din strainatate si falsificarea documentelor de provenienta pentru inmatriculare, ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, sprijiniti de lucratori din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane – Brigada Speciala de Interventii „Vlad Tepes” a Jandarmeriei au efectuat, luni, o perchezitie in Bucuresti, la domiciliul lui M. M.

 

La finalizarea perchezitiei, persoana in cauza a fost adusa cu mandat la sediul Serviciului Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti, pentru audierei. Invinuitul a recunoscut faptele comise, fiind cercetat in stare de libertate, informeaza DGA.

Reamintim ca Tribunalul Bucuresti a dispus in acest dosar arestarea preventiva a 20 de persoane, printre care doi lucratori ai Ministerului Administratiei si Internelor si doi angajati de la Registrul Auto Roman. Ei sunt judecati pentru inselaciune, luare de mita, fals etc. Pe numele a doua persoane s-au emis mandate de arestare in lipsa.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.