Alti 3 romani morti intr-un accident cu microbuz in Ungaria

 

Trei romani au murit si 5 au fost raniti in urma coliziunii dintre un microbuz romanesc si un camion slovac, produsa in centrul Ungariei, vineri dimineata. Soferul camionului a suferit rani usoare.

Potrivit purtatoarei de cuvant a politiei din comitatul Pest, Andrea Belicza Beluzsar, politia a deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele accidentului.

Amintim ca, in urma cu aproximativ 3 saptamani, a avut loc un alt accident grav in Ungaria, pe autostrada M43, in apropiere de Szeged, in care au fost implicate doua autovehicule romanesti. Un tTIR care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Potrivit raportului Ministerului Transportului, publicat joi, 10 noiembrie, autovehiculele implicate in accidentul rutier produs la 31 octombrie in Ungaria, in care 14 cetateni romani si-au pierdut viata, prezentau o serie de incalcari ale reglementarilor specifice in vigoare.

Anul acesta au avut loc mai multe accidente rutiere petrecute pe teritoriul Ungariei, in care au fost implicati romani. La 20 septembrie, 28 de persoane au fost ranite, dintre care 9 grav, in urma coliziunii dintre un autobuz si un camion romanesc in estul Ungariei, intre localitatile Debrecen si Mikepercs. La 21 iunie 2011, cinci persoane si-au pierdut viata si alte 25 au fost ranite, intr-un accident petrecut pe autostrada M70 din Ungaria, dupa ce un autocar care transporta romani a intrat in coliziune cu un camion incarcat cu ciment. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.