ANAF a schimbat 4 sefi de vama si 23 de tura

 

Conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) i-a inlocuit, miercuri, pe sefii birourilor vamale Halmeu, Moravita, Siret si Constanta Sud, si pe 23 de sefi de tura de la vamile Siret, Sculeni, Albita, Halmeu, Constanta Sud, Moravita, Naidas si de la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta.

 

In perioada urmatoare, vor fi finalizate misiunile de audit public intern efectuate la cele 8 regionale vamale de catre Directia Generala de Audit Public Intern din cadrul ANAF, anunta un comunicat al institutiei. “In urma constatarilor, conducerea ANAF va dispune masurile legale care se impun”, precizeaza sursa citata.

Reamintim ca Directia Nationala Anticoruptie, Directia Generala Anticoruptie si Politia au derulat in ultima perioada o serie de monitorizari urmate, din februarie, de actiuni inopinate la mai multe puncte vamale din tara, printre care si vamile Halmeu, Moravita, Siret si Constanta Sud. In urma descinderilor, circa 200 de persoane au fost retinute si sunt anchetate pentru fapte de coruptie.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.