Arcese, și la București

Arcese a inaugurat recent o filială nouă în România, care se va adăuga celei de la Cluj-Napoca, operativă din 2011. Noua filială se află la București și este activă de la începutul lunii martie, consolidând prezența Grupului în Europa de Est.

Structura a fost construită în așa fel încât să garanteze un consum energetic redus prezintă caracteristici de nivel înalt: peste 7.000 mp, 9 stații de încărcare/descărcare la care se adăugă 2 stații drive/in și o înălțime utilă de 11,5 metri.

În depozitul nou de clasă A se pot recepționa, tria și expedia produse generale. La serviciile standard de depozitare se adaugă activitățile cu valoare adăugată (VAS: value-added service) care includ packing, co-packing, consolidare palet, serviciu de picking și control.

Pe lângă suprafața operațională amplă, s-a acordat o atenție deosebită siguranței, grație instalării unui sistem video de supraveghere complex 24/7 și a sistemelor de protecție împotriva incendiilor tip sprinklers ESFR (Early Suppression Fast Response). Atenția Grupului Arcese asupra siguranţei în muncă, caracteristică ce vizează întreaga filieră este demonstrată de implementarea unui sistem integrat pentru gestionarea cerințelor UNI EN ISO 22000:2005 şi obținerea certificatului pentru locația nouă.

„Inaugurarea filialei noi de la București reprezintă un punct foarte important în dezvoltarea afacerii pe teritoriul României, fapt de care suntem foarte mândri” afirmă Marius Buturoagă, director general Arcese România, care continuă: „După filiala de la Cluj-Napoca, această unitate nouă reprezintă un alt pas înainte pentru consolidarea leadership-ului Grupului nostru pe o piață in creştere precum cea din Europa de Est. În București se află numeroase companii care operează în sectoarele auto, fashion, alimentar și industrial pentru care suntem pregătiţi să furnizam servicii la cele mai înalte standarde. Prin poziția sa strategică, unitatea nouă își confirmă rolul de centru fundamental care întărește rețeaua de distribuție a Grupului în Europa.”

Grupul Arcese

Grupul Arcese cuprinde 56 de companii, care operează în sectoarele de transport de marfă terestru rutier și feroviar , aerian și maritim, de expeditie și logistică. Cele trei divizii ale Grupului, Transport Terestru, Transport Aerian şi Maritim şi cea de Soluţii Logistice colaborează în mod activ şi în sinergie constantă pentru a asigura cel mai bun suport pentru clienți în furnizarea de soluţii integrate care să acopere întregul lanț de aprovizionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.