Atribuirea pentru interjudeţene (etapa 2) – suspendată

1

CNMSI a anunţat luni, 22 aprilie, că nu poate derula şedinţa de atribuire programată pentru 8 mai, motivând decizia prin faptul că nu deţine toate elementele necesare, întrucât ARR nu a comunicat CNMSI SAET lista cu operatori de transport şi lista de titulare pe trasee.

Instituţia care derulează atribuirea din punct de vedere electronic a precizat că nu a primit din partea ARR decât o listă cu 20 de companii de transport, în condiţiile în care pe piaţa autohtonă sunt înregistrate peste 4.000 de astfel de firme. Pe de altă parte, ARR a menţionat că a trimis o listă care include 20 de companii, pentru că numai aceste firme au depus, potrivit reglementărilor în vigoare, certificate fiscale valabile în luna aprilie. Iar din aceste firme numai 6 nu aveau datorii către stat. Ramân încă în discuţie titularele. Ţinând cont de neînţelegerile apărute între cele două instituţii ale statului, este necesară elaborarea unui nou program de atribuire. Precizăm că atribuirea programată pentru 8 mai viza 34 de curse. (M.B; foto: Jean-Mihai PÂLŞU)

Calendarul şedinţei a doua de atribuire – suspendat

Lista curselor din programul de transport interjudeţean pentru etapa a doua

1 COMENTARIU

  1. De ce ar fi fost necesare certificate fiscale in aprilie, daca data de referinta este 31.12.2012 ? La atribuirea din 28 februarie s-au luat in calcul certificatele fiscale din decembrie.
    Cei de la ARR chiar fac doar ce vor ei si nu-i trage nimeni la raspundere ?
    Au comunicat ca trebuie alte certificate fiscale ? Unde e transparenta ARR-ului ? Cand au de gand sa afiseze procedura de prelungire a licentelor judetene ? Nu afiseaza nimic, ne obliga sa umblam pe la agentii (ca la telefon nu obtinem vre-un raspuns), unde ar trebui sa dam spaga ca sa fim tratati normal si nu cu ridicari din umeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.