Autogari.RO în haine noi

Autogări.RO s-a înnoit! După 8 ani de existență, www.autogari.ro și-a schimbat înfățișarea cu una mai simplă și modernă, care sperăm să fie pe placul tuturor vizitatorilor noștri. Suntem încântați să vă arătăm în sfârșit noul nostru site și să vă prezentăm noile sale facilități”, se arată în comunicatul remis redacţiei, pe care îl publicăm integral.

“Iată câteva din cele mai importante schimbări:

• Formularul de căutare curse este mai intuitiv și mai ușor de folosit, deoarece vă sugerează cele mai potrivite localități după introducerea primelor caractere.

• Sunt evidențiate cele mai rapide și mai ieftine curse din rezultatul căutării. Acum prețul este calculat în funcție de numărul călătorilor selectat inițial.

• Toate informațiile selectate inițial sunt folosite în completarea rezervării, simplificând astfel procesul de rezervare/cumpărare.

• Din prima pagină se pot accesa și programul autogărilor, și al operatorilor. Pentru aceasta, se selectează tabul Orar a casetei principale. Din tabul Închirieri autocare se pot căuta rapid ofertele de închirieri ale proprietarilor de autocare.

• Fiecare operator de transport are acum propriul sub-site, unde puteți găsi mai bine structurate toate informațiile despre acesta.

Vă invităm să vizitați site-ul www.autogari.ro și să descoperiți toate noutățile, iar dacă aveți vreo părere sau observație, nu ezitați să folosiți butonul de Feedback din dreapta și să ni le comunicați!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.