Axis lansează noi camere video de reţea

Axis9_hirezAxis Communications a lansat seria de camere modulare AXIS FA, ce oferă o supraveghere video discretă şi au un raport calitate – preţ optim.

Această lansare vine concomitent cu anunţarea a trei noi modele din seria P13 special cu rezoluție 4K, precum și acoperirea unor spații extinse cu imagini la nivel de detaliu.

Seria AXIS FA – pentru o supraveghere discretă, multi-view

Seria modulară AXIS FA este formată dintr-o unitate principală, AXIS FA54, o unitate AXIS FA1105 cu senzor standard, o unitate AXIS FA1125 cu senzor cu lentile pinhole şi o unitate AXIS FA4115 Dome cu obiectiv varifocal. Astfel, se poate realiza o monitorizare pentru patru zone diferite cu un singur sistem de camere, unitatea principală AXIS FA54 fiind cea care transmite fluxul video generat de fiecare dintre cele patru module folosind o singură adresă IP.

Axis5AXIS FA dispune de tehnologia Forensic WDR (wide dynamic range), calitatea materialului video fiind astfel optimă indiferent de condiţiile de iluminare. Unitatea principală poate fi folosită împreună cu numeroase aplicații de analiză video şi dispune de o ieşire HDMI pentru conectarea facilă la un monitor.

Unităţile senzor au dimensiuni reduse, potrivite pentru montarea pe suprafeţe, structuri sau dispozitive, asigurând monitorizarea discretă. Acestea vin la pachet cu un cablu de 8 metri pentru conectarea la AXIS FA54. Opţional poate fi achiziţionat şi un cablu cu lungimea de 15 metri.

„Prin separarea de camera propriu-zisă, unităţile senzor pot fi ȋncadrate în spaţii ȋnguste, fiind astfel greu observabile, cu o supraveghere discretă. Unitatea senzor de tip pinhole este utilă în special pentru monitorizarea accesului, care poate fi montată la o înălţime ce permite captarea de detalii la nivelul feţei”, a declarat Erik Mårtensson, Global Product Manager Camere Modulare, Axis Communications. Seria AXIS FA va fi disponibilă prin intermediul canalelor de distribuţie Axis ȋncepând cu luna mai a anului curent.

Axis8Axis1_hirez

Seria AXIS P13

Camera de interior AXIS P1367 şi camerele de exterior AXIS P1367-E şi AXIS P1368-E completează seria P13 şi sunt potrivite pentru supravegherea oraşului, a magazinelor retail sau a mijloacelor de transport în comun. Cu o sensibilitate mai mare la lumină, o mai bună calitate a imaginii şi un frame-rate îmbunătăţit, aceste camere pot oferi imagini detaliate la o rezoluţie de până la 4K, indiferent de condiţiile de iluminare. Astfel, pot fi folosite şi pentru monitorizarea sălilor de aşteptare din staţiile de tren, a zonelor urbane aglomerate sau a locurilor de parcare.

AXIS P1367/-E suportă lentile CS şi i-CS, în timp ce modelul 4K AXIS P1368-E este livrat cu lentile i-CS în varianta standard. AXIS P1367-E și AXIS P1368-E au fost concepute special pentru utilizarea la exterior. Modelele dispun de o platformă mecanică inovatoare, care permite un acces mai uşor la conectori şi cabluri, oferind o flexibilitate sporită pentru lentilele opţionale. Sistemul de culisare creşte flexibilitatea instalării camerelor, în vederea montării de obiective, cu distanţe focale diferite.

„AXIS P1367-E și AXIS P1368-E sunt adevărate camere de supraveghere pregătite pentru exterior. Nu sunt nişte simple modele montate în carcase speciale. Conceptul acestor două camere este primul de acest gen şi presupune o arhitectură bazată pe montură CS. Astfel, sistemul de supraveghere este unul flexibil şi suportă modul Axis Corridor Format”, a declarat Andres Vigren, Global Product Manager pentru camere fixe de tip box de la Axis Communications.

Axis7 Axis4

Noile modele sunt prezentate în cadrul ISC West, cel mai mare eveniment de securitate din SUA, care are loc în perioada 5-7 aprilie 2017 în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, Axis Communications va pune la dispoziţie o pre-vizualizare a unei selecţii de camere care vor fi lansate în cursul acestui an, precum: noile dome-uri din seria AXIS M30, AXIS P32 şi AXIS Q35. În plus, Axis va prezenta şi detalii despre un nou senzor IP bazat pe tehnologie radar ce vine în completarea soluţiilor de supraveghere deja existente, fiind dedicat perimetrelor de mici dimensiuni. Tehnologia radar permite detectarea mişcării într-o zonă specifică, oferind mai puţine alarme false.

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.600 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.