Bike-sharing gratuit in parcurile Herastrau si Tineretului

Trei centre de inchiriere de biciclete – doua in parcul Herastrau si unul in parcul Tineretului din Bucuresti – vor fi inaugurate duminica, 9 mai, incepand cu ora 10:00, in cadrul proiectului \”I\’Velo\”.

Organizatorii pun la dispozitia bucurestenilor 400 de biciclete, iar lansarea evenimentului va fi urmata de un tur ciclist in parc. Cele trei centre sunt localizate in Herastrau la intrarea Charles de Gaulle si la Roata Mare, iar in Parcul Tineretului – la intrarea dinspre Liceul \”Ghe. Sincai\”.

Bicicletele pot fi inchiriate zilnic, in timpul saptamanii, de la ora 11:00 la 19:00, iar in weekend de la 10:00 la 20:00 doar pe baza de buletin/carte de identitate, carnet de conducere sau pasaport. Bicicletele pot fi folosite pentru o perioada limitata de doua ore.

La evenimentul de lansare vor participa Steven van Groningen – presedintele Raiffeisen Bank si Raluca Fiser – presedintele asociatiei Green Revolution. Invitati de onoare vor fi Nicolae Idu – Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Radu Popa – directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Proiectul \”I’Velo\” beneficiaza de sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement. Sistemele de securizare destinate bicicletelor sunt asigurate de firma Rainbow Company Production.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.