BursaTransport depaseste granitele Romaniei

 

La data de 4 aprilie 2011, a fost lansat planul de extindere regionala a BurseiTransport in Estul Europei. Acest plan a fost pregatit incepand cu luna decembrie 2010 in cadrul diviziei Transport Services a grupului Wolters Kluwer, din care face parte si Dacodasoft, administratoarea BurseiTransport. Tinta acestui plan pentru 2011 este dublarea numarului de utilizatori nerezidenti in Romania.

 

BursaTransport, pastrandu-si denumirea comerciala, va oferi un continut local specific in fiecare tara tintita de planul de extinere regionala: Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova si Ucraina.

Riscul major al acestui proiect il constituie existenta unei concurente in domeniul burselor electronice in tarile vizate. Dar atuurile aplicatiei romanesti sunt incontestabile: usurinta in operare, abonamentul cu pretul cel mai scazut comparativ cu toti competitorii, trafic major cu Romania pentru toate aceste tari. Nu in ultimul rand, demne de mentionat sunt si componentele auxiliare ce au ajutat la dobandirea notorietatii aplicatiei in Romania: lista incidentelor de plata, forumul si altele. Activitatile de vanzari si suport clienti, precum si logistica de comunicatie si de decontare vor fi locale pentru fiecare tara vizata.

La ora lansarii acestui proiect, in preajma aniversarii a 10 ani de prezenta pe internet, BursaTransport are peste 12.000 de clienti din care 95% societati comerciale romanesti, cu peste 14.000 de utilizatori. Zilnic se publica circa 10-12.000 de marfuri de transportat.

Raluca MIHAILESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.