Camera de Comerț Elveția-România are un nou Consiliu Director

Antreprenorii și investitorii români și elvețieni, membri ai Camerei de Comerț Elveția-România (CCE-R), au ales un nou Consiliu Director, format din opt membri și condus de Adriana Cioca, managing director al Artemis România, parte din Artemis Holding Elveția.

Adriana Cioca

Cei opt membri sunt: Frank Loeffler, director general Roche România; Adriana Cioca, director general Artemis; Daniel Hauri, președinte Elbcon Holding, Laurențiu Ștefănescu, CEO Sika România & Adeplast; Lucia Stoicescu, CEO mindit.io; Teodora Koletsis, partener, Gruia Dufaut Law Office; Ovidiu Dîmbean-Creța, rector ASEBUSS Business Schoo; Miruna Enache, partener fiscal EY România & Moldova.

„După trei ani în care am fost privilegiată să contribui la dezvoltarea Camerei de Comerț Elveția-România în calitate de membru al Consiliului Director, am primit încrederea colegilor noștri de a conduce această prestigioasă organizație. Misiunea mea este să continui și să amplific munca valoroasă desfășurată până acum alături de echipa CCE-R. Vom promova colaborarea între membri și vom dezvolta proiecte inovatoare care să susțină interesele membrilor noștri, atât din România, cât și din Elveția. Vom continua să identificăm și să creăm oportunități de afaceri profitabile și să sprijinim creșterea companiilor în cadrul acestei comunități dinamice”, a declarat Adriana Cioca.

Ea are o experiență vastă în domeniul afacerilor de familie și a coordonat proiecte naționale și internaționale în domeniile FMCG, imobiliare, aviație și agricultură.

Camera de Comerț Elveția – România (Camera de Comerț Elveția-România) numără 117 membri din diferite sectoare, care împreună generează venituri de 19,8 miliarde de euro  la nivel global și care au peste 18.000 de angajați.

Elveția se clasează pe locul 8 în rândul celor mai mari investitori din România, cu investiții cumulate de 4 miliarde de euro, la sfârșitul anului 2023, reprezentând 3,7% din stocul total de investiții străine directe din România, conform datelor Băncii Naționale a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.