Cantare supravegheate video

CNADNR organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului pentru instalarea a sase sisteme de cantarire si supraveghere video. Sistemele vor fi instalate in Agentiile de Control si incasare ale CNADNR. Echipamentele instalate in ACI vor fi interconectate pentru a functiona intr-o structura unitara de cantarire si supraveghere.
Contractul va fi finantat din venituri proprii, valoarea estimata a contractului fiind de 931.032 lei fara TVA. 
Durata contractului de achizitie publica va fi de 12 luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. In alegerea ofertei castigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 55%, iar cea tehnica 45%.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 noiembrie 2009, ora 10:00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 11:00.
Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, precum si documentatia de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (S.E.A.P.). (Sursa: MTI)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.