Cardul Visa Infinite Miles & More oferă limuzină la aeroport

Cardul de credit Visa Infinite Miles & More, lansat de UniCredit Bank în parteneriat cu Visa, le oferă clienților o combinație specială de beneficii bancare (respectiv accesul la o linie de credit în lei sau euro) și non-bancare, nouă pe piața din România.

Concret, clienții care vor deține acest nou produs se vor bucura de transfer gratuit cu limuzina către și dinspre aeroport, în principalele orașe din țară (București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Galați, Bacău, Suceava, Craiova și Arad).

Apoi, serviciul de protocol VIP le va oferi acces la culoarul diplomatic, atât pentru posesorul cardului Visa Infinite Miles & More, cât și pentru până la trei însoțitori ai acestuia. Cu toții beneficiază, în plus, de desfășurarea cu prioritate a formalităților de control la vamă, de acces în lounge-ul VIP, de transfer rapid cu limuzina până la aeronavă și de îmbarcare cu prioritate (în cadrul aeroportului din București).

Ca parte a mixului de beneficii, clienții se mai pot bucura de servicii de consierge non-stop pentru numeroase servicii, de acces nelimitat prin LoungeKey în peste 1.000 de lounge-uri din 550 de aeroporturi din întreaga lume, de asigurare de călătorie, precum și de multe oferte speciale. Nu în ultimul rând, cardul include programul de loialitate Miles & More.

Noul produs din portofoliul UniCredit Bank se adresează în principal clienților cu venituri ridicate, de peste 20.000 lei lunar, respectiv clienții care dețin la UniCredit depozite la termen de minimum 100.000 lei și se califică pentru o limită pe cardul de credit de minimum 40.000 lei.

Detalii privind programul de beneficii și oferta completă sunt disponibile pe unicredit.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.