Cartierul ANL “Constantin Brancusi”, la vanzare

 

La sediul Primariei Sectorului 6 au fost semnate, in prezenta primarului Cristian Poteras, primele contracte de vanzare-cumparare a locuintelor pentru tineri din cartierul ”Constantin Brancusi”, construit prin ANL.

 

Este vorba despre sase contracte, iar alte 23 sunt in lucru. Potrivit edilului, din anul 2009 au fost depuse 610 de cereri pentru cumpararea locuintelor. „Doresc sa ii felicit pe noii proprietari si ii indemn si pe ceilalti chiriasi ai cartierului Constantin Brancusi sa le urmeze exemplul. Prin finalizarea acestui proiect, consider ca mi-am indeplinit principala promisiune facuta tinerilor din acest sector, de a demara procesul de vanzare – cumparare a locuintelor tip ANL”, a declarat Poteras.

Actele necesare cumpararii unei locuinte pentru chiriasii cartierului “Constantin Brancusi” sunt urmatoarele:

  • cerere tip de vanzare – cumparare (poate fi descarcata de pe site-ul Directiei de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 – www.dafls6.ro);
  • declaratie notariala (model disponibil pe site-ul www.dafls6.ro);
  • adeverinta de venit net/brut pe ultimele trei luni;
  • actele personale: C.I, certificat nastere, certificat casatorie (daca este cazul).

Toti cei care doresc sa isi cumpere locuintele pot opta pentru una din urmatoarele patru modalitati de plata:

  • promisiune bilaterala de vanzare – cumparare (prin credit);
  • contract de vanzare – cumparare (prin programul „Prima Casa”);
  • contract de vanzare – cumparare (prin credit ipotecar);
  • contract de vanzare – cumparare (cu plata integrala).

Cartierul „Constantin Brancusi” din Sectorul 6 este cea mai mare investitie din tara in domeniul constructiei de locuinte, care se adreseaza in exclusivitate tinerilor. In suprafata totala de 115.000 mp, el include 30 de blocuri de locuinte cu chirie pentru tineri, insumand circa 1.680 de apartamente, 490 de unitati locative pe credit ipotecar (grupate in 6 blocuri) si o zona cu vile. Cum media de varsta a locuitorilor este sub 40 de ani, incluzand un numar mare de tineri si copii, Primaria a amenajat un parc ce cuprinde locuri de joaca, spatii de agrement si recreere etc., dar si spatii de parcare.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.