CEVA Logistics a lansat un serviciu de tren expres China-Franța

CEVA Logistics a lansat un serviciu de tren expres de la Jinhua (China) la Dourges (Franța) pentru a oferi transportatorilor capacitate suplimentară de transport pe fondul unei cereri fără precedent de servicii de transport și logistică.

Primul tren a părăsit China în călătoria de 18 zile, se arată într-un comunicat transmis ZIUA CARGO.

Încărcat cu 22 de containere pline cu diverse provizii, trenul CEVA Logistics a plecat de la Jinhua pe 26 noiembrie și a ajuns în Dourges 18 zile mai târziu , la data de 14 decembrie.

Trenul leagă un șir de țări „Belt and Road”, precum Kazahstan, Rusia, Belarus și Germania, cu o călătorie de peste 11.000 km. Având Dourges ca punct de tranzit, destinația de livrare a destinației va acoperi Belgia, Țările de Jos, Spania și Italia, precum și Franța.

O soluție feroviară rapidă, convenabilă și durabilă China-Europa

Prin intermediul trenului expres Jinhua-Dourges, CEVA Logistics poate oferi clienților săi existenți o soluție feroviară rapidă, convenabilă și durabilă China-Europa. Comparativ cu mișcarea de marfă prin camion, opțiunea trenului bloc reduce emisiile de CO 2 cu până la 67%.

Xavier Bour, lider global pentru produse terestre și feroviare CEVA Logistics, spune: „Cu lanțurile de aprovizionare globale care se confruntă cu o cerere fără precedent de servicii de transport și logistică, CEVA Logistics se angajează să ofere clienților săi existenți și potențiali soluții convenabile și durabile. Soluțiile noastre feroviare și multimodale, împreună cu compania-mamă CMA CGM Group, între China și Europa, fac parte din această strategie. Franța este un hub logistic important pe piața europeană și, cu acest nou serviciu, CEVA Logistics a intrat pe piața feroviară pentru Europa de Est și de Vest. Următoarea noastră extindere a amprentei noastre feroviare va fi dezvoltarea pieței din sudul Europei”.

CEVA Logistics, o companie globală de logistică terță parte, proiectează și operează soluții de lanț de aprovizionare de vârf în industrie pentru companii naționale și multinaționale mari și mijlocii.Rețeaua sa integrată în gestionarea transportului de marfă și logistică a contractelor se întinde pe mai mult de 160 de țări. Aproximativ 78.000 de angajați sunt dedicați livrării de soluții eficiente într-o varietate de sectoare industriale în care CEVA își aplică expertiza operațională pentru a oferi cele mai bune servicii din clasă. CEVA este o filială a Grupului CMA CGM, un lider mondial în transportul maritim și logistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.