CEVA Logistics a semnat un contract pe 5 ani cu Mölnlycke

CEVA Logistics a semnat un contract de cinci ani cu compania suedeză de produse și soluții medicale Mölnlycke, potrivit unui comunicat transmis ZIUA CARGO.

Începând din decembrie, facilitatea multi-utilizator CEVA Logistics de la Max Park, Corby, în Marea Britanie, va oferi o soluție care să permită Mölnlycke să fie și mai receptiv la cerințele clienților și să ofere un serviciu îmbunătățit.

Produsele vor fi gestionate și consolidate în cadrul Max Park

În cadrul facilității Max Park, 5.000 mp de spațiu de depozitare vor fi dedicate Mölnlycke. CEVA Logistics va primi toate produsele fabricate sau provenite din Asia și Europa. Peste 9.000 de paleți de stoc vor fi păstrați, ridicați și ambalați pentru a fi distribuiți mai departe în Marea Britanie.

Validarea standardului medical pentru unitate

CEVA Logistics a participat la eficientizarea și identificarea lanțului de aprovizionare al Mölnlycke o rută logistică mai eficientă care are ca rezultat o reducere de 41% a amprentei de carbon, comparativ cu rutele anterioare bazate pe fostul centru de distribuție european al companiei.

S-au instalat noi rafturi, rafturi și o cameră curată în cadrul instalației CEVA pentru a permite ambalarea produselor fără praf. În plus, un nou WMS validat (sistemul de gestionare a depozitelor) și acreditarea calității pentru manipularea dispozitivelor medicale – ISO 13485 – urmează să fie implementate în cadrul facilității din Max Park.

Sam Goodger, directorul general al CEVA Logistics, a declarat: „Am reușit să demonstrăm o înțelegere clară a afacerii Mölnlycke și am conceput o soluție rentabilă pe termen lung, care arată angajamentul nostru pentru îmbunătățirea continuă. Suntem încântați că am avut încredere cu afacerea lor din Marea Britanie și cred că împreună putem permite Mölnlycke să fie și mai receptiv la cerințele clienților lor”.

La rândul său, Nick Rothwell, director general UK&I, Molnlycke, a spus despre centrul de distribuție: „Scopul nostru este să ne asigurăm că profesioniștii din domeniul sănătății cu care lucrăm în Marea Britanie au instrumentele necesare pentru continuarea îngrijirii pacienților, chiar și în vremurile incerte. Considerăm că centrul de distribuție din Marea Britanie este esențial pentru modul în care operăm aici în Marea Britanie ca o modalitate de a minimiza impactul pe care situațiile naționale și globale mai largi îl pot avea asupra ofertei noastre de produse.”

Despre CEVA Logistics

CEVA Logistics, o referință mondială în logistica terță parte, oferă și operează soluții de transport și lanț de aprovizionare pentru companii naționale și multinaționale de dimensiuni mari sau medii. CEVA Logistics oferă o gamă largă de servicii atât în ​​logistică contractuală, cât și în gestionarea transportului de marfă, datorită 78.000 de angajați, care operează peste 1.000 de facilități în peste 160 de țări. Specialiștii cu experiență CEVA Logistics se concentrează pe proiectarea fără probleme a soluțiilor personalizate end-to-end pentru a satisface nevoile complexe și în rapidă evoluție ale lanțului de aprovizionare, indiferent de sectorul de afaceri. CEVA Logistics face parte din grupul CMA CGM, lider mondial în transportul maritim și logistică.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.cevalogistics.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.