CEVA Logistics deschide o nouă unitate: în Vietnam

CEVA Logistics a extins și mai mult aria de acoperire în Asia de SudEst, cu deschiderea unui nou depozit, situat în Bien Hoa City, Dong Nai, provincia în Vietnam. Situată strategic la nord-est de orașul Ho Chi Minh, această nouă facilitate are o gamă largă de conexiuni convenabile cu zona economică de est, precum și cu orașul.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Noua facilitate va sprijini nevoile clienților de stocare și distribuție, inclusiv servicii cu valoare adăugată în diferite industrii.

Centrul de distribuție multi-utilizator CEVA Logistics se întinde pe 10.000 m² și este conceput pentru a oferi soluții de stocare și îndeplinire cu servicii cu valoare adăugată, cum ar fi servicii de ambalare, etichetare, kitting și consolidare pentru distribuția B2B și B2C în Vietnam.

Facilitatea va acționa ca hub principal al CEVA Logistics pentru sudul și centrul Vietnamului, valorificând capacitățile sistemului de gestionare a depozitelor interne ale CEVA Logistics și suita de soluții care susțin clienții globali și locali într-un mediu în creștere rapidă.

Elaine Low, directorul regional CEVA Logistics, regiunea Asia de Sud-Est și regiunea Pacificului, spune: „Această nouă facilitate ne permite să continuăm să ne extindem capacitățile în sprijinul creșterii clienților noștri din Vietnam, completând serviciile noastre aeriene, oceanice și terestre. Acesta va oferi clienților depozitare suplimentară și diverse servicii pentru a răspunde nevoilor lor în extindere rapidă a lanțului de aprovizionare în țară. Locația sa strategică înseamnă că clienții vor putea, de asemenea, să profite de noile infrastructuri de transport care vin în regiune, pe măsură ce creșterea economică capătă un impuls suplimentar”.

Dezvoltări viitoare ale infrastructurii de transport

Depozitul Bien Hoa City este, de asemenea, poziționat ideal pentru a profita de viitoarele dezvoltări ale infrastructurii de transport din zonă, cum ar fi Podul Cat Lai – cel mai nou proiect de conectare a Dong Nai la portul Cat Lai; pentru a reduce timpul de călătorie / blocajele de trafic și pentru a stimula economia pentru Dong Nai. De asemenea, va avea acces ușor la noul aeroport internațional Long Thanh, care a organizat o ceremonie revoluționară în ianuarie 2021. Când va fi finalizat în 2025, noul aeroport va avea o capacitate de până la 1,2 milioane de tone de marfă pe an.

CEVA Logistics oferă și operează soluții de transport și lanț de aprovizionare pentru companii naționale și multinaționale de dimensiuni mari sau medii. Compania oferă o gamă largă de servicii atât în ​​logistică contractuală, cât și în gestionarea transportului de marfă, datorită celor 78.000 de angajați, care operează peste 1.000 de facilități în peste 160 de țări. Specialiștii cu experiență se concentrează pe proiectarea fără probleme a soluțiilor personalizate end-to-end pentru a satisface nevoile complexe și în rapidă evoluție ale lanțului de aprovizionare, indiferent de sectorul de afaceri. CEVA Logistics face parte din grupul CMA CGM, lider mondial în transportul maritim și logistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.