CEVA Logistics își consolidează poziția pe piața poloneză

Prin două prelungiri de contract pe termen lung cu clienți-cheie, CEVA Logistics își consolidează poziția pe piața poloneză a logisticii contractuale. Unul, un producător mondial de iluminat, lucrează cu CEVA de peste 10 ani, iar celălalt, SVP Worldwide, este compania mamă a multor dintre cei mai mari producători de mașini de cusut din lume și lucrează cu CEVA de mai bine de cinci ani.

Ambele companii au semnat reînnoiri de contracte bazate pe niveluri ridicate de servicii, soluții inovatoare și servicii eficiente deja oferite acestora.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

Principala companie de iluminat alege răspândirea completă a serviciilor CEVA Logistics

O echipă de logistică CEVA formată din aproape 400 de angajați asigură continuitatea operațională a două depozite din Polonia pentru principalul producător de iluminat, cu un contract reînnoit până la sfârșitul anului 2022. În ambele locații, care reprezintă 60.000 de metri pătrați în total, CEVA se ocupă de servicii de depozit, inclusiv operațiuni de intrare și ieșire, depozitare, organizare a transportului (planificarea transportului, inclusiv comenzi de la clienți, agregarea comenzilor, comunicare operațională cu transportatorii) și servicii cu valoare adăugată.

Din aceste două depozite, CEVA distribuie produsele clienților în întreaga lume utilizând tehnologii inovatoare care sporesc siguranța și eficiența site-urilor sale, păstrând în același timp acreditările sale de mediu. Aceasta include utilizarea ambalajelor la cerere pentru a reduce ambalajul la cantitatea minimă posibilă pe colet.

CEVA va opera transport și distribuție în toată Europa Centrală și de Nord pentru SVP Worldwide

CEVA va oferi un spectru complet de servicii de depozitare și logistică pentru mașini, accesorii și piese de schimb de la producătorul de mașini de cusut SVP Worldwide. Compania s-a mutat într-un nou depozit în Stargard, în nord-vestul Poloniei, din care CEVA va opera transportul și distribuția mărfurilor în centrul și nordul Europei. Prelungirea contractului durează până în 2023, cu planuri de la cele două companii pentru extinderea activităților.

„Construirea de relații de muncă pe termen lung cu clienții Logistică Contract este o parte esențială a succesului nostru în afaceri în Polonia. Acești doi clienți au văzut că suntem un partener de încredere cu care își pot dezvolta și extinde afacerea în întreaga regiune. Suntem încântați că ambii au ales să își reînnoiască contractele cu CEVA Logistics ”, afirmă Guillaume Sauzedde, Director General CEVA Logistics Europa de Est.

Despre CEVA Logistics

CEVA Logistics, o referință mondială în logistica terță parte, oferă și operează soluții de transport și lanț de aprovizionare pentru companii naționale și multinaționale mari sau mijlocii. CEVA Logistics oferă o gamă largă de servicii atât în ​​logistică contractuală, cât și în gestionarea transportului de marfă, datorită 78.000 de angajați, care operează peste 1.000 de facilități în peste 160 de țări. Specialiștii cu experiență CEVA Logistics se concentrează pe proiectarea fără probleme a soluțiilor personalizate de la un capăt la altul pentru a satisface nevoile complexe și în rapidă evoluție ale lanțului de aprovizionare, indiferent de sectorul de afaceri. CEVA Logistics face parte din Grupul CMA CGM, lider mondial în transportul maritim și logistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.