CFR Calatori a pus pe sine 48 de trenuri speciale spre litoral

Compania CFR Calatori a introdus, joi, 48 de trenuri care vor asigura, in sezonul estival, legatura directa spre litoralul romanesc din principalele orase Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau si Medgidia.

Programul estival cuprinde 24 de trenuri Rapid, 14 Accelerate si zece trenuri Personal. In plus, compania a introdus doua perechi de trenuri accelerat pentru conexiunea cu Delta Dunarii, prin Tulcea. Trenurile vor circula in perioada 19 iunie – 5 septembrie. Astfel, din Bucuresti Nord va pleca un tren la ora 05:18, iar urmatorul la ora 15:10, iar din Tulcea plecarea se va face la orele 06:00 si 15:15.

De asemenea, in perioada 17 iunie-26 septembrie, CFR Gevaro asigura transportul cu vagoane de dormit si cusete aflate in compunerea trenurilor dintre Constanta/Mangalia si orasele Satu Mare, Sighetul Marmatiei, Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Suceava Nord, Botosani si Arad.

Persoanele care calatoresc in minigrupuri de 2-5 persoane pot beneficia de reduceri de 10-25%, pentru calatoriile efectuate in timpul saptamanii, cu exceptia zilelor de vineri si duminica. Totodata, cei care cumpara bilete de tren cu 30 de zile inainte de data calatoriei pot beneficia de reduceri cuprinse intre 5-13%.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.