Cine nu isi reinnoieste contractul de parcare, pierde locul

 

Serviciul Parcari din cadrul Primariei Sectorului 4 ii avertizeaza pe cei care nu si-au reinnoit contractele de inchiriere sa se prezinte urgent la sediul din strada Straduintei nr. 1 pentru preschimbarea acestora, in caz contrar riscand anularea contractului. Sunt vizate aproximativ 3.500 de persoane care nu si-au mai reinnoit contractele din anul 2008 si, implicit, nu au platit nici taxa.

 

Contractele de inchiriere a locurilor de parcare se reinnoiesc numai dupa achitarea taxei aferente ocuparii locului, la unul dintre sediile Directiei Generale de Taxe si Impozite Locale Sector 4 (Calea Serban Voda nr. 43, str. Straduintei nr. 1) taxa ce difera in functie de zona. Pentru reinnoirea contractului, cetatenii din Sectorul 4 marti si miercuri intre orele 8.30 – 14.30 si joi, intre orele 12.00 – 18.00) urmatoarele documente: copie dupa contractul vechi de utilizare a locului de parcare, copie dupa actul de identitate, talonul masinii si chitanta care sa faca dovada platii.

Pentru ZONA A (Splaiul Unirii, Bulevardul Libertatii, Dimitrie Cantemir, Marasesti, Gheorghe Sincai, Tineretului, Vacaresti, Serban Voda, Oltenitei, intre Eroii Revolutiei si Piata Sudului), tariful este de 0,21 lei mp/zi, adica 76,65 lei/ an.

Pentru ZONA B (Sura Mare, Giurgiului, Drumul Gazarului, Luica, Constantin Brancoveanu, Turnu Magurele, Obregia, Emil Racovita, Nitu Vasile, sos. Berceni, sos. Oltenitei, intre Piata Sudului si Ion Iriceanu), tariful este de 0,16 lei mp/zi, adica 58,4 lei/an.

Pentru ZONA C (Imparatul Traian, Minca Dumitru, Melinesti, Bocaccio, Crisul Alb, Targul Frumos si Ghimpati ), tariful este de 0,13 lei mp/zi, adica 47,45.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.