Circulatia rutiera, inchisa o luna intre Centura Bucuresti si DN7

 

Asa cum ati mai putut citi in ZIUA CARGO, circulatia rutiera este inchisa, intre 2 august si 31 august, pe Drumul National Centura Bucuresti, sectorul de drum cuprins intre Km 63 si Km 64 plus 400, pentru executarea unor lucrari la pasajul superior peste DN7.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, in perioada amintita, traficul rutier se desfasoara deviat, pe urmatoarele rute: pentru relatia DN7 – A1, pe traseul Centurii Bucuresti cu intersectiile DN1A, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6 si A1, iar pentru relatia A1 – DN 7, pe traseul Centurii Bucuresti cu intersectiile DN6, DN5, DN4, DN3, DN2, DN1, DN1A si DN7.

Pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, circulatia se desfasura deviat pe urmatoarele rute: relatia A1 – DN 7 circulatia se va desfasura pe traseul DNCB, Dragomiresti Vale, Joita, Sabareni, DN7 pe DJ 601 A si DJ 602, iar pe relatia DN7 – A1 circulatia se va desfasura pe traseul DN7, Sabareni, Joita, Dragomiresti Vale, DNCB pe DJ 602 si DJ 601 A.

In perioada cu restrictii de circulatie vor fi sporite masurile de fluenta a traficului prin suplimentarea echipajelor de politie rutiera. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.