Circulatia tramvaielor 19 se suspenda

 

Incepand de marti, mai multe linii de transport ale RATB vor fi modificate, din cauza lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier de pe Strada Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins intre B-dul Camil Ressu si B-dul Nicolae Grigorescu.

 

* Linia de tramvaie 19 se suspenda. Calatorii nu vor fi afectati de aceasta masura, intrucat vor putea folosi tramvaiele liniilor 23, 34 (devenita linia 1), precum si autobuzele liniei 330.

* Linia de tramvaie 23 va functiona pe traseul de baza intre „Zetari” si intersectia B-dul Camil Ressu/Str. Liviu Rebreanu, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin B-dul Camil Ressu, B-dul Theodor Pallady, pana la „Complex RATB Titan”.

* Linia de autobuze 330 va functiona pe traseul de baza intre Piata Presei si intersectia Sos. Mihai Bravu/Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Mihai Bravu, B-dul Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, B-dul 1 Decembrie 1918, „FAUR Poarta 4”. Autobuzele vor efectua opriri pe B-dul 1 Decembrie 1918 (in statiile liniilor 101 si 311), pe Str. Liviu Rebreanu (in statiile liniilor 311 si 335 si in statiile nou infiintate, amplasate in apropierea statiilor de tramvai), precum si pe Sos. Mihai Bravu (in statiile liniei 135).

Abonamentele eliberate pentru liniile 19 si 23 vor fi valabile si pe liniile 1 si 330, pe tronsoanele comune. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.