Circulatie inchisa 5 luni pe Str. Buzesti si 9 luni pe un tronson din Splaiul Independentei

 

Circulatia auto se inchide timp de 5 luni pe strada Buzesti din Bucuresti, si 9 luni pe Splaiul Independentei, tronsonul dintre aleea de acces la Institutul Central de Biologie si Str. Piatra Craiului.

 

Sistarea traficului rutier pe Str. Buzesti se instituie incepand din 8 februarie, fiind valabila pana in data de 16 iulie a.c., pe tronsonul cuprins intre str. Polizu – str. Occidentului si Calea Grivitei. Masura este necesara pentru continuarea lucrarilor la obiectivul „Dublarea diametralei Nord – Sud, etapa I, pe tronsonul Buzesti – Berzei – Vasile Parvan”. Devierea circulatiei rutiere in zona se face pe str. Polizu si Calea Grivitei.

Restrictia de pe Splaiul Independentei se instituie incepand de joi, 10 februarie, ora 00,00, pe o perioada estimata de 9 luni, fiind necesara continuarii lucrarilor la obiectivul \”Penetrare in municipiul Bucuresti a Autostrazii Bucuresti-Pitesti – Splaiul Independentei\”. Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat, prin strada G-ral Petre Popovat, iar pe strada Piatra Craiului se va desfasura in dublu sens, intre Splaiul Independentei si strada Retezatului.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.