CNADNR a virat 1 milion de euro pentru Centura Sucevei

Soseaua de centura a Sucevei va fi finalizata in acest an pe tronsonul Patrauti – Moara, dupa ce Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a virat 40 de milioane de lei (circa 1 milion de euro) pentru continuarea lucrarilor, a anuntat, vineri, Gheorghe Flutur presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava.

In paralel, se va consolida terenul din zona Hagigadar, la iesire din municipiul Suceava spre Falticeni, unde se inregistreaza alunecari de teren.

Ruta ocolitoare a Sucevei, dinspre Falticeni spre vama Siret, prin Moara, Scheia si Patrauti, va avea o lungime de 13,2 km si va costa aproximativ 67 de milioane de euro.

“Speram ca in acest an sa finalizam aceasta lucrare, desi, in discutiile cu constructorul, ne-a transmis ca ruta Patrauti – Scheia – Sfintu Ilie – Moara va fi terminata. Zona cu alunecari de teren din apropierea Manastirii Hagigadar este o zona cu probleme, unde anul acesta se lucreaza la consolidarea versantului. Eu imi exprim speranta ca putem finaliza macar cel mai greu tronson, ca sa transferam traficul greu, si, daca nu se va termina si in zona Manastirii Hagigadar din cauza alunecarilor de teren, sa se iasa in drumul judetean la sensul giratoriu de la Galleria Mall”, a explicat Flutur. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.