Contract semnat pentru modernizarea DN2L Soveja-Lepșa

CNAIR și Asocierea Lemacons-Citadina-Trameco au semnat, în 27 iulie, contractul de proiectare și execuție a modernizării DN2L Soveja-Lepșa, în lungime de  16 kilometri (km 60 – km 76). 

Drumul național DN2L asigură legătura între DN2 (E 85), din care se desprinde la km 200 (în zona localității Tișița) și DN2D, pe care îl intersectează la km 74 în localitatea Lepșa.

Valoare contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor este de 126,8 milioane de lei, cu TVA.

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare și 24 luni execuție lucrări. Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani.

Prezent la evenimentul de semnare, ministrul Lucian Bode a declarat că va veni din ce în ce mai des în zonă. „Cu siguranţă, în momentul în care o să vă prezentăm planurile noastre, în ceea e priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport din Moldova, din Vrancea, o să constataţi că drumurile noastre, ale celor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, vor fi destul de dese aici, la Focşani şi în Moldova, în general. Ştiu că suntem, astăzi, prezenţi aici pentru un moment special, mult aşteptat de această regiune, de judeţul Vrancea, pentru că importanţa drumului naţional DN2L Soveja-Lepşa nu este doar de a lega două localităţi. Ştim cu toţii de cât timp se discută despre acest drum naţional, de importanţa lui, dar de realizat nu s-a realizat nimic”, a precizat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.