COTAR a renuntat la mitinguri

Premierul Emil Boc i-a convins, marti, pe transportatorii COTAR sa renunte la protestele ce ar fi blocat, miercuri si joi, circulatia in centrul Capitalei, cu promisiunea ca Guvernul va adopta miercurea viitoare o ordonanta de urgenta privind combaterea pirateriei in transporturi.

\”Am semnat cu transportatorii un protocol care prevede ca, in termen de o saptamana, sa elaboram un act normativ care sa combata pirateria in domeniul transportului de marfuri si de persoane. Am chemat la aceste discutii reprezentanti ai Ministerului Internelor si ai Ministerului Justitiei pentru a incepe deja sa pregatim actul normativ, care ar putea fi gata intr-o prima forma vineri, iar in sedinta de miercurea viitoare sa poata fi aprobat. In aceste conditii, transportatorii au decis sa isi anuleze protestele\”, a anuntat premierul Emil Boc, marti, la finalul intalnirii cu reprezentantii transpotatorilor.

Vasile Stefanescu, presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), a anuntat ca protestul este doar amanat, pentru o saptamana sau doua, iar in cazul in care Guvernul se va tine de cuvant, vor renunta la mitinguri. “Daca acest protocol nu se va incheia in termenii pe care i-am convenit, nu vom renunta la proteste”, a precizat el la finalul negocierilor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.