Courier & Postal Services Forum 2017

courier postal service forumCourier & Postal Services Forum, organizat de Govnet Conferences, a ajuns la cea de a patra ediție.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura în 6 aprilie, la Hotel Intercontinental din București.

Forumul, orgarnizat cu sprijinul ANCOM, Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania, Asociatiei Romane a Magazinelor Online si al Asociatiei Romane de Marketing Direct reprezinta o platforma interactiva de prezentari si discutii libere unica, intre reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de curierat si servicii postale prezente pe piata din Romania, ai celor mai importanti clienti, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autoritatilor reglementatoare, precum si ai institutiilor care ofera solutii de finantare.

In cadrul discutiilor se vor aduce in prim plan teme precum dezvoltarea pietei locale de curierat, solutii integrate pentru curieri, timpul de livrare si serviciile suplimentare oferite de curieri, provocarile legate de lipsa de personal, defalcarea costurilor legate de plata cu numerar si de e-payment, imbunatatiri ce ar putea face domeniul sa functioneze mai bine, precum si provocarile unuia dintre cele mai dinamice sectoare de business din Romania.

Printre partenerii Courier & Postal Services Forum 2017 se numara: DPD, FAN Courier, Honeywell, MasterCard, Mercedes Benz, NemoExpress, Ropeco, Zebra Technologies, Easy Post, Keba, Oscar Downstream.

Pentru detalii referitoare la agenda evenimentului si inregistrare, accesati pagina oficiala a evenimentului: https://govnet.ro/Romanian-Courier-and-Postal-Services-Forum-2017

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.