COVID-19. CNH Industrial suspendă liniile de asamblare din Europa

CNH Industrial a anunțat, în 23 martie, că suspendă majoritatea operațiunilor de asamblare  din Europa, pentru o perioadă de două săptămâni, având în vedere că fluxul de furnizare a pieselor necesare producției este sub tensiune extremă, ca urmare a situației de urgență create de pandemia de coronavirus (COVID-19).

Această suspendare se aplică liniilor de producție a utilajelor agricole, utilajelor de construcții, a vehiculelor comerciale și a vehiculelor specializate. Majoritatea fabricilor care asamblează componente vor rămâne operaționale la capacitate redusă, respectând cu strictețe directivele naționale de sănătate, pentru a asigura continuarea aprovizionării către liniile de producție ale companiei situate în afara Europei.

Depozitelor europene de piese de schimb și cele mai multe locații ale dealerilor vor rămâne, de asemenea, deschise pentru a menține neîntrerupte serviciile oferite clienților noștri, CNH Industrial lucrează în strânsă colaborare cu sindicatele și consiliile de muncă pentru implementarea închiderilor temporare și redeschiderii fabricilor.

Alături de aceste măsuri și de cele deja existente în locațiile companiei din întreaga lume, grupul de lucru global COVID-19 al CNH Industrial monitorizează constant situația tuturor piețelor în care operează și va lua măsuri suplimentare la nevoie, continuând să răspundă cererilor din piețe pentru servicii destinate misiunilor critice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.