C&W Echinox: REWE a deschis noul concept Penny Market

Grupul german REWE, unul dintre cei mai mai retaileri de pe piața locală, a reconfigurat fostele magazine XXL Mega Discount din București – Fundeni, Ploiești, Brăila, Buzău și Târgoviște, deschizând în cadrul proprietăților menționate cinci supermarketuri Penny, în timp ce spațiile excedentare, cu o suprafață închiriabilă de circa 10.000 de metri pătrați în total, au fost închiriate către alți nouă retaileri.

Mihaela Petruescu Head of Property Management Department C&W Echinox

Tranzacțiile de închiriere a spațiilor au fost intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, firmă care a asistat REWE pe parcursul întregului proces de reconfigurare a fostelor locații XXL Megadiscount și va furniza și servicii de Property Management pentru acest portofoliu de proprietăți.

REWE a deschis în cele cinci proiecte magazine Penny Market cu suprafețe cuprinse între 2.000 și 3.000 de metri pătrați, iar oferta comercială a fost diversificată în funcție de specificul fiecărei locații cu 12 magazine ale retailerilor Decathlon, Deichmann, Hippoland, JYSK (trei unități), Pepco (trei unități), Takko, TXM și Zoocenter.

Astfel, în Fundeni au fost închiriate spații către retailerii JYSK (1.500 mp), Hippoland (550 mp) și Pepco (450 mp), oferta comercială a proiectului din Ploiești a fost completată prin semnarea unor parteneriate cu JYSK (1.400 mp) și TXM (450 mp), în timp ce în Brăila au fost deschise magazine JYSK (1.330 mp) și Pepco (470 mp). În același timp, în Târgoviște au fost inaugurate în toamna acestui an magazine ale retailerilor Pepco (600 mp), Deichmann (500) și Takko (500 mp) și în Buzău au fost deschise în decembrie magazinele Decathlon (1.400 mp) și Zoocenter (500 mp).

Bogdan Marcu, Partner Retail Agency_C&W Echinox

Bogdan Marcu, Partner, Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Cele cinci magazine XXL care au fost supuse reconfigurării sunt în poziții cu un excelent vad comercial, unde am dorit sa atragem un mix de chiriași complementar cu profilul de consumatori ai Penny Market. Mulți dintre chiriașii care vor inaugura magazine alături de Penny, vor marca astfel și prezența în orașele respective.”

Mihaela Petruescu, Head of Property Management, Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucurăm să fim, încă de la început, partenerul grupului REWE în procesul de administrare a celor cinci proiecte care corespund unui tipar de consum din ce în ce mai răspândit, în care clienții caută alternative facile de shopping și un mix de branduri atractiv. Poziționarea Penny Market alături de alți chiriași în cadrul unui parc de retail face parte din strategia REWE pe care așteptăm să o vedem dezvoltată cu succes și în alte proiecte.”

Mai multe informații despre activitatea companiei C&W Echinox puteți afla accesând site-ul www.cwechinox.com.   

Despre Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, ajutându-și clienții să transforme modul în care oamenii lucrează, cumpără și trăiesc. Cei 43.000 de angajați ai companiei din mai mult de 60 de țări furnizează perspective locale și globale, reușind să creeze o valoare semnificativă pentru proprietarii și investitorii din întreaga lume.

Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari firme care oferă servicii imobiliare, având venituri de 5 miliarde de dolari în cadrul serviciilor principale ale companiei: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.