Dacia lanseaza si in Romania editia limitata Black Line

Dacia lanseaza, marti, si in Romania, o editie speciala si limitata de modele de serie, denumita Black Line, masinile de culoare neagra si cu echipari superioare variantelor obisnuite fiind prezente pe piata franceza de la inceputul anului.

Editia Black Line dispune, pe langa caracteristicile obisnuite ale modelelor de baza, de geamuri activate electric pe fata, inchidere centralizata sau directie asistata, tapiterii noi cu cusaturi negre, vizibile, volan captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.

Preturile de baza pentru editia Black Line lansata in Franta pornesc de la 9.600 euro pentru Sandero, 10.950 euro pentru Logan si 13.350 euro pentru Logan MCV.

Automobile Dacia a exportat in primul trimestru aproape 80.000 de vehicule, principala destinatie fiind Franta, care a detronat Germania, aflata pe prima pozitie a clasamentului de anul trecut. Totodata, Dacia a primit peste 20.000 de comenzi in Franta pentru SUV-ul Duster in primele sase saptamani de la lansarea acestui model. Uzina Dacia este detinuta de grupul francez Renault.

Pana la sfarsitul anului, Dacia va creste productia modelului Duster, de la 260 la 460 de unitati pe zi, productia totala a uzinei urmand sa fie similara cu cea de anul trecut, de aproximativ 300.000 de vehicule.

In prezent, Duster reprezinta o treime din productia totala, urmand ca raportul sa fie ajustat in functie de cerere.

Dacia va vinde in acest an 25.000 de masini prin programul \”Rabla\”, din care 10% vor fi Duster.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.