Daimler a ales Romania pentru cel mai nou proiect-pilot al diviziei Trucks

Daimler Trucks a introdus în luna mai 2017 în România și Polonia, în premieră mondială, TruckParts by Mercedes-Benz – cel mai nou brand de piese de schimb disponibile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros Classic produse între 1996 și 2013. România a fost selectată de Daimler pentru desfășurarea proiectului-pilot datorită performanţelor înregistrate în ultimii ani în dezvoltarea serviciilor post-vânzare, dar şi a parcului relevant de camioane din acest segment, existent la nivelul pieței locale.

“Suntem încântați să derulăm acest proiect-pilot atât de relevant pentru piața locală, care evidenţiază totodată şi importanța pieței noastre pentru operațiunile Daimler în Europa pe segmentul de camioane. Avem convingerea că TruckParts by Mercedes-Benz răspunde unei nevoi reale și ne dorim să vedem cât mai mulţi transportatori locali ce beneficiază de avantajele oferite de TruckParts by Mercedes-Benz: piese de schimb la un preţ competitiv, adaptat vârstei camionului, ce respectă standardele de exigență și calitate specifice Mercedes-Benz”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România.

Începând cu luna mai 2017, TruckParts by Mercedes-Benz oferă în România 38 de coduri de piese de schimb, cu rulaj mare, esențiale pentru revizie, uzură și coliziune, precum și 15 pachete de servicii, ce includ piese, ulei şi manoperă.

Situate la un nivel de preţ foarte avantajos pentru posesorii de camioane mai vechi de 4 ani, toate piesele TruckParts by Mercedes-Benz sunt certificate din punct de vedere al calităţii şi siguranţei de către Mercedes-Benz, iar operațiunile de service beneficiază de experiența îndelungată și cunoștințele unice din domeniu ale tehnicienilor din centrele autorizate Mercedes-Benz.

Disponibile la nivelul întregii reţele de parteneri și centre autorizate de service pentru camioane, piesele și serviciile TruckParts by Mercedes-Benz se adresează camioanelor Mercedes-Benz Actros Classic cu o vechime mai mare de 4 ani, respectiv gama de modele produse între 1996 și 2013. În viitor, Daimler Trucks planifică extinderea gamei de piese şi servicii TruckParts by Mercedes-Benz pentru Actros Classic, dar şi pentru celelalte modele de camioane, respectiv Atego și Axor.

“Oferta TruckParts by Mercedes-Benz este ideală pentru piața locală, întrucât vine în completarea organică a unei nevoi existente, situându-se din punct de vedere financiar între piesele de origine Mercedes-Benz și cele oferite de furnizorii independenți de operațiuni de service și piese de schimb, dar beneficiind de standardele de calitate şi siguranţă Mercedes-Benz. Încă de la lansarea în România, TruckParts by Mercedes-Benz a fost primit excelent atât de partenerii noștri autorizați, cât și de clienţii acestora, lucru dovedit prin depăşirea volumelor de vânzări preconizate pentru primele două luni”, a declarat Cristian Drăgan, After Sales Director Trucks, Mercedes-Benz România.

Lansată sub sloganul ‘Perfect pentru afacerea mea’, noua marcă de piese TruckParts by Mercedes-Benz oferă cel mai bun raport calitate-preț, adecvat camioanelor cărora i se adresează, respectiv Actros MP1, MP2 și MP3.

Piesele și serviciile TruckParts by Mercedes-Benz sunt certificate din punct de vedere al calităţii şi siguranţei și beneficiază de o garanție de 12 luni, identică cu cea a pieselor de origine Mercedes-Benz.

Lansat ca proiect-pilot în România și Polonia în luna mai 2017, TruckParts by Mercedes-Benz urmează să fie extins către mai multe piețe internaționale, până la finalul anului.

Mai multe informaţii despre TruckParts by Mercedes-Benz sunt disponibile la www.mytruckparts.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.