De frica nametilor, Piedone aduna rablele

 

Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus evacuarea tuturor masinilor abandonate pe strazi sau in parcari, pentru a facilita interventia utilajelor de deszapezire in iarna care se anunta cu multi nameti.

Actiunea de strangere a rablelor se desfasoara, practic, in fiecare an, dar tot se mai gasesc persoane care isi lasa “uitate” pe trotuare sau ocupand inutil locuri de parcare autoturismele la care au renuntat. In prezent au fost centralizate 112 astfel de masini aflate in stare avansata de uzura.  Inspectorii de teren au intocmit procesele-verbale si au afisat somatii pe caroserii, anuntandu-I, astfel, pe proprietari sa si le ridice.

In paralel, impreuna cu Politia Nationala, inspectorii primariei au trecut la identificarea proprietarilor/detinatorilor legali, fiindu-le comunicate date referitoare la autovehicule: serie de caroserie, serie de motor, marca, model, culoare. “Majoritatea proprietarilor au dovedit simt civic si au respectat termenele somatiilor, eliberand domeniul public, insa 22 dintre ei nu au dat curs somatiilor. In aceste conditii, inspectorii Primariei Sectorului 4 au declarat respectivele autovehicule ca fiind “fara stapan” si au efectuat inventarierea obiectelor aflate in interiorul acestora. Ulterior, s-a trecut la ridicarea lor de pe domeniul public. Cheltuielile aferente ridicarii si transportarii autovehiculelor abandonate, precum si a bunurilor aflate in interiorul acestora, au revenit S.C. REMAT Bucuresti SUD S.A., societate la sediul careia au si fost depozitate (Sos. Berceni-Fort nr. 5)’, ne-a declarat edilul. 

Arterele eliberate de rable sunt: strazile Trestiana, Paduroiu, Urziceni, Olimpului, Aleea Mioara Luiza, 11 Iunie, Fratii Fagarasanu, Muzelor, Capitan Eremia Popescu, Dragos Mladinovici, Episcop Chesarie, Aleea Tohani si bulevardele Tineretului, Ghe. Sincai, C-tin Brancoveanu, Dimitrie Cantemir.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.