Derek M. McElearney se alatura Drees & Sommer Romania ca sef al Departamentului de Infrastructura

 

Drees & Sommer, unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel mondial in domeniul constructiilor durabile, anunta extinderea strategica a echipei biroului sau din Romania, prin recenta numire a domnului Derek M. McElearney ca sef al Departamentului de Infrastructura.

 

\”Suntem incantati sa ne consolidam echipa si capabilitatile de infrastructura din Romania si ii uram bun venit in echipa noastra domnului Derek McElearney, un reputat specialist, cu o experienta valoroasa si know how semnificativ pe piata locala. Infrastructura este o competenta-cheie pentru Drees & Sommer la nivel global si avem un palmares de proiecte dezvoltate cu succes in toata Europa. Ne-am angajat sa aducem aceasta expertiza, cele mai bune practici in domeniu si know-how-ul echipei noastre de profesionisti in sprijinul dezvoltarii infrastructurii romanesti la standarde UE\”, a declarat Marc Porath, managing director al Drees & Sommer Romania.

Derek M. McElearney are o larga experienta in gestionarea proiectelor de autostrazi, poduri si infrastructura feroviara, in calitate de Manager de Proiecte/Manager de Contracte (Dipl. Eng. A Eng. AMEI,.-FIDIC). Portofoliul sau vast include proiecte importante dezvoltate pentru entitati majore in domeniul infrastructurii, cum ar fi: ISPA (Instrument for Structural Policies for Pre-Accession/Instrumentul pentru Politici Structurale de Preaderare), Bilfinger Berger Civil A.G. – filiala Bucuresti, FIDIC/D.A.B. Liaison, Gleeds International, Gleeds Romania, Bel Industrial Construct Bucuresti, Pj Hegarty & Sons Ltd/Rogers Formwork Irlanda, Biocycle Ltd, Dublin.

Experienta sa anterioara in Romania include proiecte de constructii/reabilitare ale Comisiei Europene, dezvoltate in parteneriat cu Ministerul Transporturilor, in calitate de Manager de proiecte si contracte, Verificator de proiect sau Expert cheie. A lucrat, printre alte proiecte in acest domeniu, la una dintre cele mai importante cai ferate strategice din Europa, Coridorul IV pan-european al coridorului eurasiatic.

 

Despre Drees & Sommer Romania

Drees & Sommer, unul dintre cei mai importanti actori de pe piata mondiala in domeniul constructiilor, dezvolta solutii complexe si rentabile din punct de vedere economic in domeniul constructiilor durabile, avand ca tel reducerea consumului de energie si sustinerea utilizarii energiilor regenerabile. Drees & Sommer Romania S.R.L. s-a infiintat in anul 1996 si asigura implementarea cu succes a proiectelor de constructii de toate tipurile si marimile in domenii precum constructii civile si industriale, infrastructura si mediu. Profesionalismul in management de proiect, consultanta imobiliara competenta, ingineria inovativa, entuziasmul pentru proiecte provocatoare, acestea sunt atuurile care ne caracterizeaza incepand cu anul 1996 pe piata de consultanta din Romania. Compania ofera servicii de Management de proiect, servicii de consultanta tehnica si economica in constructii, technical due diligence, project controlling, servicii de consultanta in Facility Management, servicii de consultanta in dezvoltarea de proiecte, consultanta imobiliara. (R.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.