DHL, de 1 an la Aeroportul Timişoara

dhl6DHL sărbătorește 1 an de la inaugurarea terminalului operaţional în incinta Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara, în urma unei investiţii de 1 milion de euro. Investiţia s-a impus ca urmare a creşterii volumelor din zona de vest a ţării şi pentru a răspunde mai bine exigenţelor clienţilor din această parte a ţării.

Volumul expedierilor internaţionale a crescut anul acesta fata de noiembrie 2015 cu 20%, in linie cu aşteptările companiei, iar performanţa timpului de tranzit depăşeşte astăzi 96%.

Anul acesta locaţia a fost acreditată TAPA A, care reprezintă cel mai înalt nivel de securitate pentru operaţiunile cargo.

Terminalul DHL din Timişoara este cel mai modern sediu operaţional pe care DHL îl are în România. Are o suprafaţă de 2.000 mp şi este dotat cu 16 porţi de încărcare şi descărcare şi un sistem de sortare avansat, care permite preluarea coletelor de pe banda de sortare şi urcarea acestora direct în maşinile curierilor. Aceasta înseamnă eficientizarea capacităţii de procesare şi îmbunătăţirea timpilor de preluare şi livrare pentru clienţi.

Sediul este echipat cu cel mai modern aparat de scanare X- RAY dual view şi respectă cele mai înalte standarde de securitate.

Din seria investiţiilor operaţionale realizate de DHL în ultimii ani amintim: operarea unor aeronave cargo noi la Timişoara şi Cluj, pentru deservirea zonei centrale şi de vest a ţării începând din luna octombrie 2016, înnoirea flotei cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare, care operează în toată ţara şi care au dublat capacitatea de transport pe teritoriul României, oferind o eficienţă si o siguranţă mai mare a livrărilor, inaugurarea în 2014 a terminalului cargo de la Cluj situat acum în incinta aeroportului, extins ulterior anul trecut.

DHL, liderul pieţei internaţionale de curierat expres şi logistică, are o experienţă de 25 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

dhl dhl-2 dhl-dan-idolu dhl5 dhl4

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.