Din 2017 în România, Avison Young deschide un birou în Austria

Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young, prezentă în România din 2017, anunță extinderea în Europa prin deschiderea unui nou birou, în Austria.

David Canta

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Pe piața din Austria, agenția va avea o afiliere strategică cu firma locală GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young și va furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din regiunea DACH.

Activând de 30 de ani pe piață, experții GVA Real Consult au oferit soluții personalizate pentru clienții companiei, având o experiență vastă în investiții, finanțare, evaluarea proprietăților, administrarea clădirilor și a procesului de închiriere pentru chiriași, proprietari și investitori. Echipa GVA Real Consult oferă, de asemenea, expertiză în responsabilitatea corporativă și guvernanță, sprijinind clienții în luarea deciziilor de dezvoltare durabilă, investiții și management al proprietății.

Astfel, Avison Young își extinde amprenta existentă în Europa, unde compania are operațiuni deja în România, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Marea Britanie.

„Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Echipa de profesioniști din Austria cu o experiență vastă în domeniu se alătură unui număr tot mai mare de consultanți și experți Avison Young din Europa, care pun în valoare accesul la informațiile și tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri”, a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Pe lângă noul birou din Austria, anul acesta Avison Young s-a extins pe alte trei piețe noi din Europa, deschizând birouri în Ungaria, Bulgaria și Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonată de David Canta, managing director al Avison Young România, care s-a implicat în recrutarea echipei de profesioniști în domeniul imobiliar din regiune.

„Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune într-un timp foarte scurt. Pe măsură ce ne extindem, vom continua să ne axăm pe atragerea celor mai bune talente și pe dezvoltarea unor  fundamente sănătoase care să ne permită să creștem  acoperirea operațiunilor în regiune și pe alte piețe din Europa. Pe lângă echipa foarte puternică pe care o dezvoltăm în restul Europei, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică,  Andrei Voica și Otilia Bordei, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri”, a declarat David Canta, Principal Avison Young România & Cehia.

„Când ești un jucător emergent, ai ocazia să faci lucrurile diferit,  fără a avea pe umeri presiunea unei „moșteniri”. Marile firme  vorbesc despre transformare și managementul schimbării  pentru operațiunile lor extinse, în timp ce noi construim de  la zero cele mai bune practici. Avem o cultură unică, avem o  mentalitate de dezvoltare continuă și agilitatea de a integra  cele mai recente inovații în operațiuni și furnizarea de servicii.  Acest lucru face ca Avison Young să fie atractivă pentru oamenii  talentați care doresc să se alăture unei companii cu aspirații  și ambiții înalte, dar și pentru clienții ce-și doresc o abordare  proaspătă care să rezoneze cu strategiile lor progresiste”, a completat David Canta. 

Despre Avison Young

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.  

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de Real Estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi. În cadrul companiei activează peste 5,000 de profesioniști în Real Estate ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.