Directori noi la CFR Marfa

 

Denisa Filipescu a fost numita in functia de director comercial al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa – CFR Marfa SA, iar Gheorghe Necula a preluat functia de director trafic in cadrul societatii, incepand cu luna august a acestui an, informeaza un comunicat al companiei.

 

Denisa Filipescu a ocupat anterior functia de director al Sucursalei Muntenia Dobrogea, in timp ce Gheorghe Necula a fost Sef Centru Servire Clienti in cadrul Centrului Intermodal Bucuresti. Ambii directori sunt absolventi ai Facultatii de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, cu o ampla experienta profesionala in cadrul societatii CFR Marfa.

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a anuntat recent ca, in urma masurilor de restructurare, societatea CFR Marfa si-a redus cu 55% pierderile in primul semestru din 2011, fata de cele inregistrate in perioada similara a anului trecut.

CFR Marfa este detinuta in totalitate de statul roman, prin Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, si controleaza 76% din volumul total de marfa transportat in Romania pe calea ferata. La finele primului trimestru din acest an, compania avea datorii la stat de 220,96 milioane de lei.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.