Directorul CFR Bucuresti, demis

 

Gavrila Manaila, directorul Sucursalei Regionale de Cai Ferate Bucuresti, a fost demis sambata, dupa ce trenurile din Gara de Nord catre litoral si munte au avut de dimineata intarzieri de pana la o ora. Lucrarile de inlocuire a celui mai solicitat macaz din gara, desfasurate vineri noaptea si incheiate abia sambata la ora 7.45 au facut ca 15 trenuri sa inregistreze in total intarzieri de 580 de minute.

 

“Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzatoare a lucrarilor de intretinere si reparatii din statia Bucuresti Nord, nerespectarea dispozitiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar in week-end-ul de 1 Mai si coordonarea defectuoasa a lucrarilor de reparatii programate in Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de calatori”, informeaza un comunicat al CFR.

Atributiile fostului director regional vor fi preluate de Laurentiu Maraloi.

In cursul noptii de vineri spre sambata s-au desfasurat lucrari de inlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, care permite circulatia a peste 80% din trenurile care intra si ies din Bucuresti Nord. Lucrarile de inlocuire si recentralizare a macazului in instalatie au fost finalizate la ora 7.45, ceea ce a facut ca un numar de 15 trenuri sa inregistreze in total intarzieri de 580 de minute.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.