DKV BOX Europe a devenit activ în Ungaria

Începând de la 1 martie, taxa de drum din Ungaria poate fi decontată cu serviciul nou post pay prin dispozitivul DKV BOX EUROPE.

Sistemul HU-GO din Ungaria include toate autostrăzile, drumurile express și naționale.

„Ani de zile clienții din Ungaria au avut o singură opțiune pentru a achita taxa de drum – prepay. Mă bucur să anunț că, pentru prima dată în Ungaria, clienții vor beneficia de o ofertă post pay cu adevărat profitabilă, care este mai ușor de folosit și are un efect pozitiv asupra lichidităților”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

Până acum, clienții DKV puteau folosi DKV CARD pentru a achita taxa de drum în Ungaria.

Având în vedere că autoritățile austriece au decis recent că TVA-ul pentru diesel nu va mai fi plătit companiilor de transport din țările non UE, multe astfel de companii – de ex. din Turcia, Serbia și Marea Britanie – au mutat achizițiile în Ungaria, care și-a consolidat rolul ca țară de tranzit. DKV BOX EUROPE oferă servicii de taxe în Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria precum și tunelurile Lefkenshoek, Wornow și Herren”, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO. 

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.