DKV extinde rețeaua pentru combustibili alternativi în Italia

DKV Mobility începe cooperarea cu Beyfin și atinge o nouă etapă de referință în dimensiunea rețelei: extinde rețeaua pentru combustibili alternativi în Italia.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

DKV face un pas important către asigurarea mobilității ecologice pe piața italiană. Prin cooperarea cu Beyfin, una dintre cele mai importante companii private din Italia, DKV va conecta în curând 100 de noi stații care pun accent pe accesibilitate și combustibili alternativi, în special GPL și GNC.

Prin acest parteneriat cu Beyfin și ambiția sa de a fi „Lider Verde”, DKV oferă cea mai amplă și mai extinsă rețea de combustibili alternativi din Italia, cu peste 40 de stații de GNL, peste 500 de stații GNC și 2.000 stații GPL.

Acest parteneriat consolidează, de asemenea, convingerea și angajamentul DKV de a crea o infrastructură de mobilitate ecologică pentru viitor.

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility, a declarat: „La DKV, ne-am angajat să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii și confort. Dar, făcând acest lucru, suntem atenți și la responsabilitățile noastre de a proteja și păstra mediul în cele mai bune condiții posibile. Contractul cu Beyfin este o dovadă că suntem și vom rămâne angajați să fim lideri în materie de ecologie. Suntem mândri că putem extinde în continuare acoperirea și oferta rețelei noastre cu un furnizor de top din Italia, în special în ceea ce privește combustibilul alternativ, care se așteaptă să contribuie masiv la viitorul mobilității”.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.dkv-mobility.com/leadingreen 

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 160.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1,200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.