DKV își extinde rețeaua de încărcare, printr-o colaborare cu Total

Charge4Europe, inițiativa comună dintre DKV și innogy, a parafat, recent, o colaborare cu Total. Înțelegerea le oferă clienților DKV access la stații de încărcare de putere mare (până la 350 kW) amplasate în stațiile de servicii Total de pe autostrăzile din Franța, Germania, Belgia și Olanda.

Punctele de încărcare sunt deja conectate și disponibile. Acestea pt fi găsite prin intermediul aplicației eCharge+ pentru clienții DKV.

„DKV este măndră că poate să-și unească forțele cu Total și să facă acest pas important”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV.

Felix Mertz, Supplier Country Manager eMobility, adaugă: „Rețeaua de încărcare de mare putere a Total permite șoferilor să călătorească la nivel internațional în vehiculele lor electrice, deoarece timpul petrecut la încărcare scade semnificativ. Acesta este mod de încărcare al viitorului”.

În ultimii doi ani, Charge4Europe a devenit un furnizor cu adevărat angajat în segmentul încărcării pe traseu independent de marcă pentru vehicule electrice, oferind atât soluții de încărcare la domiciliu, cât și la locul de muncă și acces la punctele de încărcare publice. Datorită disponibilității rețelei de încărcare în locații strategice la stațiile de autostradă, DKV își extinde și mai mult oferta rutieră.

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 220.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.