DKV Mobility crește cu 300 de stații rețeaua de acceptare LNG

Mobilitate sustenabilă: DKV Mobility crește rețeaua de acceptare LNG cu 300 de stații. Furnizorul european de servicii de mobilitate continuă să extindă semnificativ rețeaua de alimentare cu carburanți alternativi.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GNL (gaz natural lichefiat) și Green GNL (gaz natural lichefiat bio) sunt unele dintre cele mai importante alternative la combustibilii convenționali, pe măsură ce industria transporturilor migrează către o abordare ecologică. Utilizându-le, expeditorii de marfă și companiile de logistică își pot reduce emisiile de CO2 cu până la 20% (GNL) și 90% (Green GNL), în comparație cu motorina.

Acesta este motivul pentru care furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility continuă să extindă rețeaua de acceptare a GNL în mod constant și le oferă acum clienților săi acces la peste 300 de stații GNL din zece țări – în special în Germania, Austria, Belgia, Olanda, Italia, Franța, Spania, Polonia, Suedia și Finlanda. Astfel, DKV Mobility continuă să ofere cea mai mare rețea de acceptare GNL independentă, acoperind mai mult de două treimi din toate stațiile GNL din Europa.

„Atingând pragul de 300 de stații GNL, marcăm o altă etapă importantă pentru a fi în continuare pionieri în materie de tranziție energetică în industria noastră”, spune Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. Pentru a satisface cererea tot mai mare de combustibili alternativi, DKV Mobility conectează 5.000 de puncte de servicii pe an, bazându-se pe stații de servicii cu soluții multiple, care oferă și combustibili alternativi precum GNL, GNC, GPL sau hidrogen. Promovarea activă a trecerii la combustibili alternativi este în conformitate cu scopul corporativ al DKV Mobility: Să fie în avangarda tranziției către un sistem eficient și viitor durabil al mobilității.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com 

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.