DKV Mobility intră în parteneriat cu NewMotion

Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV și innogy eMobility Solutions și NewMotion au încheiat recent un acord. NewMotion este lider în soluții inteligente de încărcare EV și o companie din grupul Shell.

Acordul oferă clienților DKV acces la 10.000 de puncte de încărcare în Olanda, Germania și Regatul Unit. Punctele de încărcare sunt accesibile imediat.

Melanie Lane, CEO al NewMotion a declarat: „Vedem parteneriatele în roaming ca pe o parte cheie a permiterii adoptării masive a vehiculelor electrice. Pentru a convinge oamenii să treacă la un tip durabil de vehicul, trebuie să facem experiența de conducere și încărcare EV cât mai simplă posibil. NewMotion, împreună cu compania-mamă Shell, lucrează cu peste 200 de parteneri de roaming, ceea ce contribuie la un acces mai bun la infrastructura de încărcare, un aspect important pentru șoferi atunci când trec la vehicule electrice.”

„DKV este mândru că a intrat în acest parteneriat cu NewMotion”, a declarat Christopher Schäckermann, Director eMobility la DKV Mobility și Managing Director la Charge4Europe. „Cu acest parteneriat, facem un alt pas important pentru a stimula nu numai mobilitatea ecologică, ci și pentru a oferi clienților noștri o rețea de aprovizionare și mai convenabilă și mai cuprinzătoare pentru flotele lor”.

În ultimii doi ani, Charge4Europe a devenit un jucător de top în domeniul infrastructurii de reîncărcare independente pe traseu pentru vehicule electrice, oferind acces la punctele de încărcare publice. Prin această extindere, rețeaua de încărcare se ridică la peste 185.000 de puncte de încărcare în 32 de țări.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 240.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.